Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda Oroszlány

A vállalkozásunkat 15 év banki tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva 2019.11.15-én indítottuk el Tatabányán.

Decembertől csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!

2021. márciustól Oroszlányon, 2022. januártól Székesfehérváron is elérhetőek vagyunk!

Elsődleges célunk, hogy Komárom-Esztergom megyében, valamint Fejér megyében található ingatlan eladói és vevői rajtunk keresztül találjanak egymásra, teljeskörű szolgáltatást biztosítva részükre. 

Számunkra a legfontosabb az ügyfelek bizalmon alapuló, korrekt kiszolgálása, ezért az ŐSZINTESÉGET és a BIZALMAT tartjuk mindig szem előtt.

Az ingatlanközvetítés keretein belül az alábbiakat vállaljuk:

☑️Új és használt ingatlanok értékesítése

☑️ Home-staging

☑️ Ingatlan bérbeadás

☑️ Ügyvédi-, közjegyzői, földhivatali ügyintézés

☑️ Energetikai tanúsítvány

☑️ Terhelt ingatlanok értékesítése

☑️ Virtuális séta-, 3D modell- és Drón felvétel készítése

Az ingatlanközvetítés mellett Bankmonitor Partnerirodaként vállaljuk:

☑️ Személyi kölcsön már 1 napos határidővel!

☑️ Hitelajánlatok összehasonlítása banki elkötelezettség nélkül!

☑️ Változó kamatozású hitelek kiváltása FIX törlesztő részlettel

☑️ Lakáshitelek, CSOK, Babaváró!!!

☑️ Egyedi kedvezmények! (csak az irodánkon keresztül!)

☑️ Ingyenes hitelügyintézés!

Oroszlányi csapatunk

Tamás Krisztián Tulajdonos, Ügyvezető
Tamás Krisztián vagyok a Lux-Home Ingatlan- és Hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! 15 éves hitelezési és 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem a banki finanszírozás területén. A vállalkozásunkat részemről erre a tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva indítottuk el. Csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!
Tamás-Spankovics Nóra Tulajdonos, Design-Grafika
Berényi Orsolya Tulajdonos, Home stager
Berényi Orsolya vagyok a Lux-Home ingatlan és hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! A Lux-Home ingatlan és hiteliroda megnyitása régóta dédelgetett álmom volt, és most a megvalósulásával a több évtizedes kereskedelmi, vezetői és marketing tapasztalatomat tudom kamatoztatni az ingatlan értékesítés területén. Irodáinkban kiváló értékesítőink állnak rendelkezésedre akár lakások, családi házak, telkek, ipari ingatlanok, nyaralók, apartmanok eladásáról vagy kiadásáról legyen is szó!
Fogel Lilla Irodavezető, Hitelügyintéző
Fogel Lilla vagyok, több, mint 7 éve dolgozom kereskedelmi területen. Eddigi életem során mindig a kitartásom, az emberekhez való pozitív hozzáállásom és precíz munkavégzésem vitt előre. A Lux Home Ingatlan -és Hitelirodánál mindezek mellé a szakértelem és a korrekt, bizalmon alapuló ügyfélkiszolgálás is társul.
Tóth Linda Vezető értékesítő, Értékbecslő
Tóth Linda vagyok, születésem óta oroszlányi lakos. Szeretem a városomat, és szeretek is itt élni. Eddigi munkám során nagy tapasztalatot szereztem abban, hogy felismerjem a hozzám fordult ügyfelek igényeit. Ingatlanközvetítőként célom, hogy segíteni tudjak megtalálni azt az ingatlant ahol igazán otthon érezheted magad, legyen az saját lakás, kertes ház akár egy bérlemény vagy egy nyaraló, ahol ki tudjod pihenni a rohanó hétköznapokat.
Bazsóné Somogyi Klára Vezető értékesítő
Bazsóné Somogyi Klára vagyok a Lux Home Oroszlányi Ingatlan iroda képviselője! Munkám során fontosnak tartom az emberközpontúságot ! Számomra a legfontosabb az Eladó és Vevő minden igényét kielégítő, gyors egymásra találása. Ebben szeretnék ügyfeleink számára segítséget nyújtani. A Lux Home csapata egy egységes team-ként segíti ügyfeleit ! Célom minőségi szolgáltatást nyújtani minden ügyfél számára!
Egri Szandra Vezető értékesítő
Egri Szandra vagyok, a Lux Home Ingatlaniroda értékesítője. Bátran mondható, hogy a legjobb csapatba kerültem. Törekszem arra, hogy ügyfeleim mindig elégedettek legyenek, ehhez szakmailag profi, segítőkész csapat áll mögöttem. Anyaként tudom milyen fontos megtalálni a családnak a tökéletes otthont mindenki számára! Ebben szeretnék segíteni leendő ügyfeleimnek! Találjuk meg együtt álmaid otthonát!
Szabó Ferenc Épület tervezés, Energetikai tanúsítvány

Így dolgozunk mi...