Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda Oroszlány

A vállalkozásunkat 15 év banki tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva 2019.11.15-én indítottuk el Tatabányán.

Decembertől csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!

2021. márciustól Oroszlányon, 2022. januártól Székesfehérváron is elérhetőek vagyunk!

Elsődleges célunk, hogy Komárom-Esztergom megyében, valamint Fejér megyében található ingatlan eladói és vevői rajtunk keresztül találjanak egymásra, teljeskörű szolgáltatást biztosítva részükre. 

Számunkra a legfontosabb az ügyfelek bizalmon alapuló, korrekt kiszolgálása, ezért az ŐSZINTESÉGET és a BIZALMAT tartjuk mindig szem előtt.

Az ingatlanközvetítés keretein belül az alábbiakat vállaljuk:

☑️Új és használt ingatlanok értékesítése

☑️ Home-staging

☑️ Ingatlan bérbeadás

☑️ Ügyvédi-, közjegyzői, földhivatali ügyintézés

☑️ Energetikai tanúsítvány

☑️ Terhelt ingatlanok értékesítése

☑️ Virtuális séta-, 3D modell- és Drón felvétel készítése

Az ingatlanközvetítés mellett Bankmonitor Partnerirodaként vállaljuk:

☑️ Személyi kölcsön már 1 napos határidővel!

☑️ Hitelajánlatok összehasonlítása banki elkötelezettség nélkül!

☑️ Változó kamatozású hitelek kiváltása FIX törlesztő részlettel

☑️ Lakáshitelek, CSOK, Babaváró!!!

☑️ Egyedi kedvezmények! (csak az irodánkon keresztül!)

☑️ Ingyenes hitelügyintézés!

Oroszlányi csapatunk

Tamás Krisztián Tulajdonos, Ügyvezető
Tamás Krisztián vagyok a Lux-Home Ingatlan- és Hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! 15 éves hitelezési és 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem a banki finanszírozás területén. A vállalkozásunkat részemről erre a tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva indítottuk el. Csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!
Tamás-Spankovics Nóra Tulajdonos, Design-Grafika
Berényi Orsolya Tulajdonos, Home stager
Berényi Orsolya vagyok a Lux-Home ingatlan és hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! A Lux-Home ingatlan és hiteliroda megnyitása régóta dédelgetett álmom volt, és most a megvalósulásával a több évtizedes kereskedelmi, vezetői és marketing tapasztalatomat tudom kamatoztatni az ingatlan értékesítés területén. Irodáinkban kiváló értékesítőink állnak rendelkezésedre akár lakások, családi házak, telkek, ipari ingatlanok, nyaralók, apartmanok eladásáról vagy kiadásáról legyen is szó!
Fogel Lilla Irodavezető, Hitelügyintéző
Fogel Lilla vagyok, több, mint 7 éve dolgozom kereskedelmi területen. Eddigi életem során mindig a kitartásom, az emberekhez való pozitív hozzáállásom és precíz munkavégzésem vitt előre. A Lux Home Ingatlan -és Hitelirodánál mindezek mellé a szakértelem és a korrekt, bizalmon alapuló ügyfélkiszolgálás is társul.
Egri Szandra Vezető értékesítő
Egri Szandra vagyok, a Lux Home Ingatlaniroda értékesítője. Bátran mondható, hogy a legjobb csapatba kerültem. Törekszem arra, hogy ügyfeleim mindig elégedettek legyenek, ehhez szakmailag profi, segítőkész csapat áll mögöttem. Anyaként tudom milyen fontos megtalálni a családnak a tökéletes otthont mindenki számára! Ebben szeretnék segíteni leendő ügyfeleimnek! Találjuk meg együtt álmaid otthonát!
Somogyi Klári Ingatlan képviselő
Sziasztok! Bazsóné Somogyi Klára vagyok a Lux Home Oroszlányi Ingatlan iroda képviselője! Munkám során fontosnak tartom az emberközpontúságot ! Számomra a legfontosabb az Eladó és Vevő minden igényét kielégítő, gyors egymásra találása. Ebben szeretnék ügyfeleink számára segítséget nyújtani. A Lux Home csapata egy egységes team-ként segíti ügyfeleit ! Célom minőségi szolgáltatást nyújtani minden ügyfél számára! Ezért nagyon fontos: -Hatékonyság -Maximalizmus -Ügyfélközpontúság Forduljon hozzám bizalommal ha keresi álmai otthonát, eladná vagy kiadná ingatlanját! Bazsóné Somogyi Klára LuxHome Számoljon velünk!!! www.lux-home.hu
Takács Viktória Ingatlan képviselő
Sziasztok! Takács Viktória vagyok a Lux Home Oroszlányi Ingatlan iroda képviselője! Az ingatlanok világa számomra nem csupán munka, hanem szenvedély és életstílus is egyben. A lehetőség, hogy embereknek segíthessek megtalálni álmaik otthonát, vagy értékes befektetési lehetőségeket kínáljak nekik, minden nap egy új kaland. A változatosság, a kihívások és az emberekkel való kapcsolattartás mind-mind olyan elemek, amikért szeretem ezt a szakmát. Hiszem, hogy az ingatlanok mögött nem csupán falak és tetők vannak, hanem történetek, álmok és lehetőségek, és nagy öröm számomra, hogy részese lehetek ezeknek.
Kozics Balázs Ingatlan képviselő
Szabó Ferenc Épület tervezés, Energetikai tanúsítvány