Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda Székesfehérvár

A vállalkozásunkat 15 év banki tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva 2019.11.15-én indítottuk el Tatabányán.

Decembertől csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!

2021. márciustól Oroszlányon, 2022. januártól Székesfehérváron is elérhetőek vagyunk!

Elsődleges célunk, hogy Komárom-Esztergom megyében, valamint Fejér megyében található ingatlan eladói és vevői rajtunk keresztül találjanak egymásra, teljeskörű szolgáltatást biztosítva részükre. 

Számunkra a legfontosabb az ügyfelek bizalmon alapuló, korrekt kiszolgálása, ezért az ŐSZINTESÉGET és a BIZALMAT tartjuk mindig szem előtt.

Az ingatlanközvetítés keretein belül az alábbiakat vállaljuk:

☑️Új és használt ingatlanok értékesítése

☑️ Home-staging

☑️ Ingatlan bérbeadás

☑️ Ügyvédi-, közjegyzői, földhivatali ügyintézés

☑️ Energetikai tanúsítvány

☑️ Terhelt ingatlanok értékesítése

☑️ Virtuális séta-, 3D modell- és Drón felvétel készítése

Az ingatlanközvetítés mellett Bankmonitor Partnerirodaként vállaljuk:

☑️ Személyi kölcsön már 1 napos határidővel!

☑️ Hitelajánlatok összehasonlítása banki elkötelezettség nélkül!

☑️ Változó kamatozású hitelek kiváltása FIX törlesztő részlettel

☑️ Lakáshitelek, CSOK, Babaváró!!!

☑️ Egyedi kedvezmények! (csak az irodánkon keresztül!)

☑️ Ingyenes hitelügyintézés!

Székesfehérvári csapatunk

Tamás Krisztián Tulajdonos, Ügyvezető
Tamás Krisztián vagyok a Lux-Home Ingatlan- és Hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! 15 éves hitelezési és 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem a banki finanszírozás területén. A vállalkozásunkat részemről erre a tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva indítottuk el. Csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!
Tamás-Spankovics Nóra Tulajdonos, Design-Grafika
Berényi Orsolya Tulajdonos, Home stager
Berényi Orsolya vagyok a Lux-Home ingatlan és hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! A Lux-Home ingatlan és hiteliroda megnyitása régóta dédelgetett álmom volt, és most a megvalósulásával a több évtizedes kereskedelmi, vezetői és marketing tapasztalatomat tudom kamatoztatni az ingatlan értékesítés területén. Irodáinkban kiváló értékesítőink állnak rendelkezésedre akár lakások, családi házak, telkek, ipari ingatlanok, nyaralók, apartmanok eladásáról vagy kiadásáról legyen is szó!
Kiss Lilla Irodavezető
Kiss Lilla vagyok, több, mint 7 éve dolgozom kereskedelmi területen. Eddigi életem során mindig a kitartásom, az emberekhez való pozitív hozzáállásom és precíz munkavégzésem vitt előre. A Lux Home Ingatlan -és Hitelirodánál mindezek mellé a szakértelem és a korrekt, bizalmon alapuló ügyfélkiszolgálás is társul.
Herczeg István Hitelügyintéző
Herczeg István vagyok. Számomra az emberközpontú ügyfélkezelés elengedhetetlen, akármilyen piacról van szó. A LuxHome tatabányai irodájában lakások, családi házak, telkek, ipari ingatlanok, nyaralók, apartmanok, garázsok eladásával és kiadásával foglakozom. Fordulj hozzám bizalommal!
Hartmann Zsuzsanna Vezető értékesítő
Hartmann Zsuzsanna vagyok, a Lux Home Ingatlan és Hiteliroda tatabányai képviselője. 15 éves pénzügyi, beszerzési és értékesítési tapasztalattal rendelkezem. Célom, hogy az ügyfeleim igényeit szem előtt tartva a legjobb lehetőségeket közösen megtaláljuk, hiszen a Te elégedettséged a legfontosabb! Keressetek bizalommal, akár eladni vagy vásárolni, esetleg bérbe adni szeretnétek!
Császár Regina Ingatlan képviselő
Császár Regina vagyok, a Lux Home Ingatlan Iroda értékesítője. 20 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezem. Munkámat hivatásnak tekintem, ahol a legjobb tudásom szerint próbálom elnyerni ügyfeleim bizalmát, hiszen a megfelelő otthon megtalálása életünk egyik legfontosabb eseménye.