Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda Tatabánya

A vállalkozásunkat 15 év banki tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva 2019.11.15-én indítottuk el Tatabányán.

Decembertől csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!

2021. márciustól Oroszlányon, 2022. januártól Székesfehérváron is elérhetőek vagyunk!

Elsődleges célunk, hogy Komárom-Esztergom megyében, valamint Fejér megyében található ingatlan eladói és vevői rajtunk keresztül találjanak egymásra, teljeskörű szolgáltatást biztosítva részükre. 

Számunkra a legfontosabb az ügyfelek bizalmon alapuló, korrekt kiszolgálása, ezért az ŐSZINTESÉGET és a BIZALMAT tartjuk mindig szem előtt.

Az ingatlanközvetítés keretein belül az alábbiakat vállaljuk:

☑️Új és használt ingatlanok értékesítése

☑️ Home-staging

☑️ Ingatlan bérbeadás

☑️ Ügyvédi-, közjegyzői, földhivatali ügyintézés

☑️ Energetikai tanúsítvány

☑️ Terhelt ingatlanok értékesítése

☑️ Virtuális séta-, 3D modell- és Drón felvétel készítése

Az ingatlanközvetítés mellett Bankmonitor Partnerirodaként vállaljuk:

☑️ Személyi kölcsön már 1 napos határidővel!

☑️ Hitelajánlatok összehasonlítása banki elkötelezettség nélkül!

☑️ Változó kamatozású hitelek kiváltása FIX törlesztő részlettel

☑️ Lakáshitelek, CSOK, Babaváró!!!

☑️ Egyedi kedvezmények! (csak az irodánkon keresztül!)

☑️ Ingyenes hitelügyintézés!

Tatabányai csapatunk

Tamás Krisztián Tulajdonos, Ügyvezető
Tamás Krisztián vagyok a Lux-Home Ingatlan- és Hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! 15 éves hitelezési és 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem a banki finanszírozás területén. A vállalkozásunkat részemről erre a tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva indítottuk el. Csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!
Tamás-Spankovics Nóra Tulajdonos, Design-Grafika
Berényi Orsolya Tulajdonos, Home stager
Berényi Orsolya vagyok a Lux-Home ingatlan és hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! A Lux-Home ingatlan és hiteliroda megnyitása régóta dédelgetett álmom volt, és most a megvalósulásával a több évtizedes kereskedelmi, vezetői és marketing tapasztalatomat tudom kamatoztatni az ingatlan értékesítés területén. Irodáinkban kiváló értékesítőink állnak rendelkezésedre akár lakások, családi házak, telkek, ipari ingatlanok, nyaralók, apartmanok eladásáról vagy kiadásáról legyen is szó!
Fogel Lilla Irodavezető, Hitelügyintéző
Fogel Lilla vagyok, több, mint 7 éve dolgozom kereskedelmi területen. Eddigi életem során mindig a kitartásom, az emberekhez való pozitív hozzáállásom és precíz munkavégzésem vitt előre. A Lux Home Ingatlan -és Hitelirodánál mindezek mellé a szakértelem és a korrekt, bizalmon alapuló ügyfélkiszolgálás is társul.
Papné Pulai Piroska Vezető értékesítő
Üdvözlöm! Papné Pulai Piroska vagyok a Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda képviselője. Mostanra 23 év kereskedelmi tapasztalattal rendelkezem, melynek során mindig fontos volt számomra minden ügyfél elégedettsége. A Lux Home Ingatlan- és Hitelirodánál is ez a célom, ahol családias, megbízható, szakmailag teljesen felkészült csapat tagja lehetek, akik örömmel segítenek Önnek álmai otthonát megtalálni. Keressen bizalommal akár házat, lakást, telket vásárolna vagy eladna.
Mlinkovics Mónika Ingatlan képviselő - Komárom
Mlinkovics Mónika vagyok a Lux Home Ingatlaniroda komáromi képviselője. Több mint 15 éve értékesítéssel foglalkozom. Ha vásárolni vagy eladni szeretnél, akkor keres bizalommal, együtt sikerülni fog! Egy kockázatmentes lehetőséget nyújtok a Lux Home iroda jóvoltából, amely precíz, korrekt és segítőkész.
Skolnyik Erika Ingatlan képviselő
Üdvözöllek! Skolnyik Erika vagyok, 10 éves ingatlanszakértői tapasztalattal, nagy vevőkörrel, odaadó, lelkiismeretes szakmai munkával, otthonteremtő hozzáállással végzem munkám/hivatásom. Lakások, családi házak értékesítésével foglalkozom, de ipari ingatlanok adás-vételével is keressetek bizalommal. Skolnyik Erika LuxHome Számolj velünk!!! www.lux-home.hu
Baumgarten Rita Ingatlan képviselő
Baumgarten Rita vagyok, évek óta ingatlanok értékesítésével foglalkozom. Szerencsésnek mondhatom magam mert a hivatásom a hobbim is. Mindig nagy kihívás és izgalmas kaland megtalálni a legmegfelelőbb ingatlant vagy a legideálisabb vevőt ügyfeleim részére. Célom az önök érdekeinek képviselete a legnagyobb szakértelemmel, körültekintéssel és szeretettel. Ha eladni vagy venni szeretne keressen bizalommal!
Nimsch Brigitta Ingatlan képviselő
Már Annamária Ingatlan képviselő
Szabó Ferenc Épület tervezés, Energetikai tanúsítvány