Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda Tatabánya

A vállalkozásunkat 15 év banki tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva 2019.11.15-én indítottuk el Tatabányán.

Decembertől csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!

2021. márciustól Oroszlányon, 2022. januártól Székesfehérváron is elérhetőek vagyunk!

Elsődleges célunk, hogy Komárom-Esztergom megyében, valamint Fejér megyében található ingatlan eladói és vevői rajtunk keresztül találjanak egymásra, teljeskörű szolgáltatást biztosítva részükre. 

Számunkra a legfontosabb az ügyfelek bizalmon alapuló, korrekt kiszolgálása, ezért az ŐSZINTESÉGET és a BIZALMAT tartjuk mindig szem előtt.

Az ingatlanközvetítés keretein belül az alábbiakat vállaljuk:

☑️Új és használt ingatlanok értékesítése

☑️ Home-staging

☑️ Ingatlan bérbeadás

☑️ Ügyvédi-, közjegyzői, földhivatali ügyintézés

☑️ Energetikai tanúsítvány

☑️ Terhelt ingatlanok értékesítése

☑️ Virtuális séta-, 3D modell- és Drón felvétel készítése

Az ingatlanközvetítés mellett Bankmonitor Partnerirodaként vállaljuk:

☑️ Személyi kölcsön már 1 napos határidővel!

☑️ Hitelajánlatok összehasonlítása banki elkötelezettség nélkül!

☑️ Változó kamatozású hitelek kiváltása FIX törlesztő részlettel

☑️ Lakáshitelek, CSOK, Babaváró!!!

☑️ Egyedi kedvezmények! (csak az irodánkon keresztül!)

☑️ Ingyenes hitelügyintézés!

Tatabányai csapatunk

Tamás Krisztián Tulajdonos, Ügyvezető
Tamás Krisztián vagyok a Lux-Home Ingatlan- és Hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! 15 éves hitelezési és 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem a banki finanszírozás területén. A vállalkozásunkat részemről erre a tapasztalatra és a helyi ismeretekre alapozva indítottuk el. Csatlakoztunk a CasaNetWork professzionális csapatához, mint franchise partnerek, valamint a Bankmonitoron keresztül bankfüggetlen hitelközvetítőként tevékenykedünk!
Tamás-Spankovics Nóra Tulajdonos, Design-Grafika
Berényi Orsolya Tulajdonos, Home stager
Berényi Orsolya vagyok a Lux-Home ingatlan és hiteliroda alapítója és társtulajdonosa! A Lux-Home ingatlan és hiteliroda megnyitása régóta dédelgetett álmom volt, és most a megvalósulásával a több évtizedes kereskedelmi, vezetői és marketing tapasztalatomat tudom kamatoztatni az ingatlan értékesítés területén. Irodáinkban kiváló értékesítőink állnak rendelkezésedre akár lakások, családi házak, telkek, ipari ingatlanok, nyaralók, apartmanok eladásáról vagy kiadásáról legyen is szó!
Fogasi Mirtill Irodavezető
Fogasi Mirtill vagyok a Lux Home Tatabànya Ingatlaniroda képviselője! Életem során 11 év értékesítési tapasztalatot szereztem, folyamatosan emberekkel foglalkoztam. Lelkiismeretesen és felelősségteljesen végzem munkámat, szeretek embereknek segíteni, ezért is választottam a Lux Home Tatabànya Ingatlaniroda csapatát, ahol hozzám hasonló precíz és segítőkész emberek dolgoznak, korrekt feltételekkel az ügyfelek igényei szerint!
Hartmann Zsuzsanna Vezető értékesítő, Hitelügyintéző
Hartmann Zsuzsanna vagyok, a Lux Home Ingatlan és Hiteliroda tatabányai képviselője. 15 éves pénzügyi, beszerzési és értékesítési tapasztalattal rendelkezem. Célom, hogy az ügyfeleim igényeit szem előtt tartva a legjobb lehetőségeket közösen megtaláljuk, hiszen a Te elégedettséged a legfontosabb! Keressetek bizalommal, akár eladni vagy vásárolni, esetleg bérbe adni szeretnétek!
Herczeg István Ingatlan képviselő
Herczeg István vagyok. Számomra az emberközpontú ügyfélkezelés elengedhetetlen, akármilyen piacról van szó. A LuxHome tatabányai irodájában lakások, családi házak, telkek, ipari ingatlanok, nyaralók, apartmanok, garázsok eladásával és kiadásával foglakozom. Fordulj hozzám bizalommal!
Benis Bence Ingatlan képviselő
Szabó Zsuzsanna Ingatlan képviselő
Szabó Zsuzsanna vagyok. Egész életemben eddig is embereknek segítettem, ezután is szeretnék minden segítséget megadni azoknak, akikkel kapcsolatba kerülök a munkám során. Azért választottam a Lux Home Ingatlanirodát, mert rugalmas szemléletet és hasonló gondolkodásmódot tapasztaltam azokkal az emberekkel, akik már itt dolgoznak. Szeretném, ha a leendő ügyfeleim igényeit szem előtt tartva a legjobb lehetőségeket közösen megtaláljuk!
Mlinkovics Mónika Ingatlan képviselő - Komárom
Mlinkovics Mónika vagyok a Lux Home Ingatlaniroda komáromi képviselője. Több mint 15 éve értékesítéssel foglalkozom. Ha vásárolni vagy eladni szeretnél, akkor keres bizalommal, együtt sikerülni fog! Egy kockázatmentes lehetőséget nyújtok a Lux Home iroda jóvoltából, amely precíz, korrekt és segítőkész.
Gécsek Gábor Gergely Ingatlan képviselő - Győr, Komárom
Szabó Ferenc Épület tervezés, Energetikai tanúsítvány

Így dolgozunk mi...